Fun club Geta Burlacu
Fun club si muzica Getei Burlacu

Geta Burlacu, la braţ cu Ion Paladi, cutreieră Parisul
     media: 5.00 din 9 voturi

Geta Burlacu, la braţ cu Ion Paladi, cutreieră Parisul

De câteva zile, îndrăgita interpretă Geta Burlacu, la braţ cu la fel de îndrăgitul interpret Ion Paladi, cutreieră străzile Parisului. Cei doi profită de turneul pe care îl au, în aceste zile, în mai multe oraşe europene, şi combină cântecul cu vizitarea mai multor locuri care fac istoria acestui continent.
Primul spectacol „european” Geta Burlacu şi Ion Paladi l-au susţinut sâmbăta trecută la Bruxelles. A doua zi, duminică, ei au cântat pentru basarabenii care muncesc la Paris. Şi în capitala belgiană, şi în cea franceză, sălile de spectacol au fost arhipline, deşi era doar prima încercare a diasporei moldoveneşti de a organiza concerte cu artişti de acasă pentru conaţionalii din străinătate. Şi, probabil, tocmai pentru că a fost prima încercare, au existat şi mici probleme tehnice . Dar cei doi interpreţi au trecut cu brio peste ele, fiind răsplătiţi cu aplauze şi chemări la bis - lumea chiar s-a prins în horă la un moment dat -, dar şi cu invitaţii la zeamă şi sarmale pentru a doua zi.
După concertele „oficiale” urma, în mod obligatoriu, „spectacolul-bonus”, cu cântece până în zori în casele moldovenilor, care i-au primit pe cei doi cu multă bucurie şi căldură. „Am văzut multă lume cu dor de vatră, oameni cu care putem să ne mândrim. Mulţi dintre cei care au fost la concert au plâns cu lacrimi de bucurie şi nostalgie, deşi sunt, majoritatea, oameni împliniţi, înconjuraţi de prieteni şi, chiar, rudele cele mai apropiate. Cu toate acestea, nu le este indiferent ceea ce se întâmplă acasă şi urmăresc cu sufletul la gură tot cu ce trăieşte Moldova de azi”, ne-a spus Geta Burlacu marţi dimineaţă, înainte de a porni să escaladeze Turnul Eiffel. Era ultima lor zi la Paris...
Miercuri, Geta Burlacu şi Ion Paladi vor lua calea spre Italia - ca să le aline, prin cântec, dorul de casa natală şi moldovenilor de la Padova şi Veneţia.

NR : oare o fi venit la paris si domnul de la make-up!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

   
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare